Alta participació en els concursos promoguts en el marc de la campanya 'Al Gironès, llegim'

CNL de Girona

Llengua i cultura

En total 160 persones han acceptat el repte de posar a prova els seus coneixements sobre escriptors i altres qüestions relacionades amb la lectura

En el marc de la campanya ‘Al Gironès, llegim’ el Servei Comarcal de Català del Gironès va proposar una activitat que consistia a participar en un Kahoot cada mes relacionat amb escriptors, escriptores o biblioteques i aules de lectura de la comarca.

Al Gironès llegim

El Consell Comarcal del Gironès i setze municipis de la comarca han promogut novament la campanya ‘Al Gironès llegim’ amb activitats ben diverses de foment de la lectura durant tres mesos.

El Servei Comarcal de Català del Gironès hi ha participat amb la difusió de tres kahoots als quals es podia accedir a través de les xarxes socials i que han respost un total de 160 persones.

El primer kahoot, que es va poder respondre durant el mes de febrer, era sobre escriptors del Gironès. El Kahoot del mes de març, aprofitant que es va posar en marxa el Dia de la Dona, va ser sobre escriptores catalanes. L’últim concurs feia referència a biblioteques i aules de lectura del Gironès.

L’activitat, que es duia a terme per primera vegada, es valora positivament pel ressò que ha tingut a les xarxes i sobretot per l’alta participació.

M. Salut Coll

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?