Un Sant Jordi amb màgia a Montornès del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

L'exposició Quan parles fas màgia situada a la plaça Pau Picasso va atreure molta gent encuriosida que es va anima a participar-hi

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que, a partir de la metàfora de la màgia, vol aconseguir que més gent s'animi a formar part d'aquest programa de pràctica oral del català. Aquest Sant Jordi l’exposició ha estat instal·lada a la pl. Pau Picasso de Montornès.

El passat divendres dia de Sant Jordi, tot i la pandèmia que encara persisteix, tot i les mesures de seguretat, tot i les restriccions... Vam viure una gran festa i vam poder gaudir de les roses i els llibres gairebé com sempre, res a veure amb el Sant Jordi confinat de 2020.

A Montornès les parades es van situar com habitualment a la pl. Pau Picasso. Enguany, a més, l’Oficina de Català hi va instal·lar l’exposició Quan parles fas màgia, del Voluntariat per la llengua. L’exposició va ser a la plaça de 16 a 20 h i també es podrà veure del 26 al 29 d'abril a les 20 h a la Biblioteca de Montornès, on els panells estaran repartits en diferents sales. L’exposició hi duu vinculat un petit concurs que va atreure molta gent a l’exposició de la plaça i que esperem que animi moltes persones a visitar-la a la Biblioteca, per tant encara es podrà participar en el concurs uns dies.

El qüestionari del concuts té 14 preguntes; algunes de les quals es poden respondre a partir dels panells de l'exposició i d'altres són de llengua, hi ha dues preguntes per panell. Poden participar-hi els majors de 14 anys i entre els encertants se sortejarà un obsequi consistent en dues entrades per a qualsevol dels espectacles de Montornès aixeca el teló fins al mes de juliol. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer a les xarxes socials de Cultura Montornès i l'Oficina de Català de Montornès entre el 3 i el 7 de maig.

Divendres el concurs va ser un èxit, esperem que la gent s’animi també a participar-hi a la biblioteca

Reyes Barragán

Vols compartir aquesta notícia?