Participació del Servei Comarcal de Català del Montsià en uns dels actes de la diada de Sant Jordi a Amposta

CNL de les Terres de l'Ebre

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

El Servei Comarcal de Català del Montsià va col·laborar amb els actes commemoratius de lectura en veu alta de textos de Josep Carner i Felícia Fuster, organitzats per l'institut de secundària Ramon Berenguer IV d'Amposta.

La tècnica comarcal del Montsià del Consorci per a la Normalització Lingüística, Isabel Obradós, va participar en l'activitat de lectura en veu alta sobre la vida i l'obra de Josep Carner i de l'obra Els fruits saborosos, que va tindre lloc a les aules de l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi.

L'alumnat de 2n D d'ESO, tutoritzat per Javier Cuesta, va rebre amb molt interès la convidada, qui els va mostrar els llibres de la infància i els més representatius de la seva biblioteca particular, i es va aprofitar per posar en valor la importància de llegir.

Seguidament es va fer la lectura en veu alta per part del tutor, la tècnica i tot l'alumnat de l'aula tant de la biografia de Carner com d'una mostra de poemes d'Els fruits saborosos, com ara “Aglae i les taronges”, “Agavé i les castanyes”, “Com les maduixes”, entre d'altres.

Per finalitzar, l'alumnat tenia preparades una sèrie de preguntes per fer a la convidada sobre els seus gustos lectors, hàbits i interessos literaris.

Com a cloenda es va fer una foto de record.

Servei Comarcal de Català del Montsià

Vols compartir aquesta notícia?