Per Sant Jordi, descobrim barbarismes

CNL de Tarragona

Sensibilització

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i la Via T proposen un concurs lingüístic amb cartells a 41 botigues de la ciutat

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i la Via T presenten la quarta edició del concurs lingüístic «Per Sant Jordi...», amb les botigues de l'associació de comerciants, que exhibiran els cartells amb les preguntes als seus aparadors, enguany dedicat descobrir barbarismes i corregir-los. La forma de les preguntes és una frase que conté una incorrecció i tres opcions de resposta correcta, A-B-C, que caldrà marcar a l'aplicació.

Per a l'edició d'enguany, adaptant-se a la situació sanitària, el concurs tindrà un format mixt: els cartells estaran físicament als aparadors de les 41 botigues participants, però no hi haurà butlletes de participació en paper, sinó que es concursarà mitjançant l'aplicació per a mòbil EasyPromos.

Per accedir a l'aplicació on es podran marcar les respostes correctes, els cartells inclouen un codi QR que obre l'app i un enllaç a la pàgina web de la Via T per consultar les bases, les instruccions per jugar i els premis als quals podran optar els concursants que encertin totes les respostes. Des de l'aplicació es podrà obrir un enllaç al web del CNL de Tarragona, on també hi haurà les bases i el full de ruta de les botigues participants.

A l'aplicació EasyPromos només hi haurà la llista de botigues participants, la seva adreça física, la frase del seu cartell i les caselles A-B-C per marcar l'opció correcta -només n'hi haurà una. D'aquesta manera, serà imprescindible "visitar" tots el comerços participants per saber quines són les opcions de resposta de cada frase o pregunta.

Hi haurà un primer premi de 200 € en vals de compra de la Via T i tres segons premis, que seran lots de llibres aportats per les tres llibreries que participen al concurs: Abacus, Adserà i La Capona. El termini de participació és del 23 d'abril al 5 maig.

Vols compartir aquesta notícia?