Trobada de seguiment virtual

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Voluntaris i aprenents que participen en el Voluntariat per la llengua del CNL de Girona es van trobar dimarts per compartir experiències. L'activitat es va organitzar amb l'objectiu d'escoltar les valoracions sobre la seva participació en el programa i, a partir d'aquí, proposar millores.

Es van organitzar trobades en horari de matí i tarda i per a voluntaris i aprenents per separat, per tal de facilitar-ne la participació. Els temes proposats per les dinamitzadores es van extreure de les respostes d'un qüestionari enviat prèviament als participants.

D'aquesta manera, es van poder detectar les mancances o punts a millorar del programa i es van poder comentar a la trobada. A banda d'això, els voluntaris van poder compartir com fan les trobades i van poder trobar noves propostes o idees per fer amb les seves parelles lingüístiques. A més, tots van coincidir que és una experiència molt enriquidora, que els permet conèixer persones, noves realitats i difondre la llengua catalana.

Els aprenents es van mostrar molt agraïts per l'oportunitat de tenir un voluntari amb qui parlar català, ja que molts es troben que només poden practicar català a l'aula o amb el voluntari.  Alguns aprenents van proposar de poder fer alguna trobada-tertúlia amb altres aprenents i parelles lingüístiques per compartir històries, parlar amb gent nova i sentir-se part del programa.

Vols compartir aquesta notícia?