Un lot farcit de cultura per a les guanyadores de 'Qui no s'arrisca, no pisca' de Montmeló

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització

Concurs trimestral de frases fetes

L'Alcalde i la regidora de Cultura lliuren el premi a les guanyadores

Tenir un roc a la faixa vol dir tenir idees, propostes, projectes, diners... guardats per quan facin falta. Això és el que han fet les nostres concursants del joc de frases fetes que s'organitza des de l'Oficina de Català de Montmeló, amb el suport de l'àrea de Cultura; elles han sabut respondre les preguntes amb els coneixements que tenien guardats just quan els feia falta.

Mensualment es proposa desxifrar el significat d'una frase feta a través del Crònica i de la pàgina web de l'Ajuntament. De les tres solucions que es presenten només una n'és la correcta. Els participants han d'enviar la resposta mitjançant el formulari de la pàgina web o bé enviant un correu a @CPNL - Oficina de Català de Montmeló. D'aquesta manera entren en el sorteig que es fa cada tres mesos per premiar els coneixements dels montmelonins i montmelonines a través d'un lot farcit de cultura.

En aquest primer trimestre de l'any, les guanyadores del sorteig han estat l'Antònia i la Carmen, que han respost a les frases fetes sobre què vol dir Trobar una romaguera i Qui no té feina, el gat pentina. Un cop es va acabar març es va fer el sorteig mitjançant la ruleta virtual i elles foren les seleccionades a qui se'ls ha obsequiat amb la bossa de roba que mostra la frase feta del concurs, un llibre d'un autor vallesà, en Xavier Barroso, L'avinguda de les il·lusions i un val per a un espectacle de la propera temporada de la sala Polivalent.

Amb l'abril, encetem un nou trimestre, per això ja s'han començat a rebre noves respostes perquè el joc continua, només cal mirar la frase feta que es proposa i enviar la resposta correcta per participar-hi. Endavant!

Vols compartir aquesta notícia?