El VxL del CNL de Barcelona organitza dues sessions de benvinguda virtual per a nous participants

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Els dies 13 i 16 d'abril l'equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona va fer dues sessions de benvinguda virtual on van assistir 37 persones (28 aprenents i 9 voluntaris) de les 42 que s'havien inscrit a les sessions.

En aquestes sessions de benvinguda virtual les persones que hi van participar van tenir l'oportunitat de conèixer les dinamitzadores, que els van donar la informació del programa (nombre de trobades, modalitat virtual, oferiment d'activitats en línia, establiments col·laboradors, avantatges de carnet...).

Voluntaris i aprenents van poder expressar dubtes, pors, inquietuds i desitjos abans de trobar-se amb la parella que en breu els assignaran. Una de les aprenentes es va connectar des de Buenos Aires, on viu actualment i ens va explicar que la seva filla és nascuda a Barcelona i té poques possibilitats de practicar català, a Buenos Aires. VxL li ofereix aquesta oportunitat i no la vol deixar escapar! Totes van presentar-se i van explicar les raons per les quals s'havien inscrit al programa: contribuir a l'ús de la llengua catalana, guanyar fluïdesa i seguretat, poder conversar en català amb els veïns, etc.

Les parelles sorgides arran d'aquesta sessió de benvinguda contribuiran a augmentar la xifra de 150.00 parelles lingüístiques fetes en el marc del programa Voluntariat per la llengua des del 2003 que s'ha sabut aquesta mateixa setmana.

Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?