S'ha presentat el Gran Dictat Popular de Sant Jordi en roda de premsa

CNL de Girona

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

Aquest 2021 se'n farà la 6a edició, que serà en format virtual, en diferit

Dijous passat, 15 d’abril, es va presentar el Gran Dictat Popular en roda de premsa. Ho van fer Mariona Camps, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Olot, i Ester Santaló, tècnica lingüística responsable del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa.

L’any passat no es va poder fer aquesta activitat, i aquest 2021, el Gran Dictat Popular es farà des del canal de Youtube del CPNL, de les 16 a les 16.30 h. En el vídeo mateix hi haurà un enllaç que portarà a un formulari de participació, on les persones que vulguin jugar al Gran Dictat podran escriure les 15 paraules que s’han seleccionat.

El text és de l’escriptor Roger Vilà, del seu poemari L’infern.

Les instruccions de participació són al vídeo mateix. L’escriptor farà una lectura pausada del text i, a continuació, dictarà 15 paraules que s’han triat d’aquest mateix text. Les persones que participin en el Gran Dictat podran escriure, en el quadre de text del formulari, les 15 paraules.

Si n’escriuen bé 12 o més, entraran en el sorteig que es farà el 30 d’abril, per les xarxes (Instagram i TW del CNL de Girona). La persona seleccionada guanyarà un val de 100 euros per comprar llibres en català a la Llibreria Drac i un lot de productes de Girona Excel·lent.

Ester Santaló

Vols compartir aquesta notícia?