El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa ha organitzat dos seminaris web

CNL de Girona

Assessorament lingüístic > Sessions formatives

Se n'havien previstos dos però s'han desdoblat per fer els grups més petits i els cursos, més participatius

El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa ofereix, en aquest tercer trimestre del curs 20-21, dos seminaris web: un sobre llenguatge igualitari i l’altre sobre la nova gramàtica. Per fer els seminaris més participatius, els dos seminaris s’han desdoblat, i se’n faran dos a l’abril i dos al maig.

El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa ha impartit, el 8 d’abril, el primer dels seminaris webs que ofereix en aquest tercer trimestre del curs 20-21. Aquest, de llenguatge igualitari, amb 28 inscrits, s’ha desdoblat en dos grups, i la segona edició serà el 20 de maig.

Per al 22 i 27 d’abril hi ha programades les dues sessions del seminari sobre la nova gramàtica, amb 32 inscrits, que també s’ha desdoblat, i se’n  farà una segona edició el 25 i 27 de maig.

Els seminaris volen ser participatius i per això són els grups petits més dinàmics. Aquestes formacions es fan des de la plataforma Teams i, per inscriure-s’hi, només cal contactar amb el Servei de Català des del correu electrònic olot-garrotxa(ELIMINAR)@cpnl.cat o trucant al telèfon 972 27 09 02.

Ester Santaló

Vols compartir aquesta notícia?