Colpidores vides de dones

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Participants del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona fan una visita guiada virtual a l'exposició “Mary Ell"en Mark. Vides de dones", de la Fundació Foto Colectania.

El 25 de març, els participants del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona van tenir l’oportunitat de  fer una visita guiada virtual a l'exposició "Mary Ellen Mark. Vides de dones" de la Fundació Foto Colectania, una entitat amb qui la Delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona col·labora activament.

La visita la va fer Irene de Mendoza, directora artística de Foto Colectania. Les imatges de l’exposició permeten explorar vides colpidores de dones com la Tiny o l'Amanda, amb qui la fotògrafa Mary Ellen Mark va conviure llargs períodes per captar moments tan representatius i sorprenents com la foto que acompanya aquesta notícia.

En el marc del mes de març, en el qual se celebra el Dia de la Dona, es va destacar la importància de que tant la fotògrafa com les fotografiades fossin dones. Moltes fotos van impactar les persones que hi van participar i, tal com van comentar, l'exposició crea molta consciència i, més que mai, "una imatge val més que mil paraules".

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?