Montcada Centre Comerç signa un protocol per promoure l'ús del català

CNL Vallès Occidental 3

Socioeconòmic

El proppassat 24 de febrer la Unió d’Associacions Montcada Centre Comerç (MCC) i el Servei Local de Català de Montcada i Reixac van signar un protocol d’actuació per a la promoció de l’ús social del català en el sector comercial.

D’aquesta manera, es comprometen a treballar conjuntament per millorar la qualitat comunicativa del sector comercial i implicar els comerciants en l’impuls de la llengua catalana.

Una de les accions que ja s’està desenvolupant des de l’any 2018, és l’organització de concursos lingüístics dins de les campanyes de promoció comercial de l’MCC. Enguany el concurs previst és una segona edició a l’abril de l’Endevina-la!, que consisteix a encertar jeroglífics en català relacionats amb activitats o productes dels comerços.

El concurs, que també compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Can Sant Joan i de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, a causa de la pandèmia es farà per mitjà dels comptes d’Instagram de les dues associacions.

També a l’abril hi ha previstes unes sessions gratuïtes en línia de creació de pàgines web amb domini.cat, obertes a la resta de comerços del municipi, en col·laboració amb la Fundació.cat.

M.G.

Vols compartir aquesta notícia?