La Tania i la Francisca, alumnes de l’Elemental 1 virtual, convidades a l’”Espai de català” d’aquesta quinzena.

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

El mes de març està farcit de celebracions, i d'això parlem a l'espai d'aquesta quinzena. Comencem amb el 8M, el Dia de la Dona, que hem commemorat durant una setmana des del CNL amb la feina feta per l'alumnat dels cursos virtuals. La Tania i la Francisca participen en el programa per parlar-nos-en, i també per explicar-nos com ha anat la seva trajectòria com a alumnes de català del CPNL.

Continuem parlant de celebracions amb el Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, al qual també ens afegim amb diverses activitats i difusions a través de les xarxes socials. Finalment, presentem el concurs JOCen10', de tutorials sobre jocs de taula en català, del qual ben aviat tindrem les bases per poder participar-hi.

Acabem el programa amb la cançó "La nit és nostra", de Roba Estesa, per tancar la setmana feminista i presentar la llista 8M del CPNL a Spotify.

Tota aquesta informació, la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?