Xerrada virtual de Mans Unides sobre la dona en el 3r món

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental organitzem un cicle d'activitats en línia adreçat, especialment, a totes les persones que formen o han format part del Voluntariat per la llengua. 

L'activitat en línia que s’ha organitzat amb Mans Unides, Delegació del Vallès Oriental, aquest mes de març ha estat "La dona, pal de paller, en el 3r món", a càrrec de Joan Quintana, responsable de Mans Unides de la comarca i voluntari de Canovelles i Granollers.


Joan Quintana ens ha presentat Mans Unides, Delegació del Vallès Oriental, que aquest 2021 farà el 50è aniversari. Ens ha parlat de la dona africana, la dona asiàtica i s’ha centrat en la dona boliviana, arran d’un viatge personal ple de vivències i experiències. Ha explicat com la dona és pal de paller, com és capaç de tirar endavant la família, malgrat els diversos entrebancs socials, culturals i econòmics.

Cada mes, un voluntari lingüístic de la comarca presenta algun tema, ja sigui perquè el coneix professionalment, pertany a alguna entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua o bé perquè n'és aficionat.

Ha estat una xerrada molt interessant i emotiva, emmarcada en la Setmana de la dona.

Vols compartir aquesta notícia?