El CNL de Badalona i Sant Adrià celebra el Dia Internacional de la Dona

CNL de Badalona i Sant Adrià

Assessorament lingüístic

El Consorci per a la Normalització Lingüística i el CNL de Badalona i Sant Adrià commemorem el Dia de la Dona amb diferents accions i informacions a les xarxes

Al CNL de Badalona i Sant Adrià hem celebrat el Dia de la Dona en format virtual per visibilitzar la feina de diferents escriptores i el vocabulari relacionat amb el feminisme i amb aquest dia. 

Així doncs, podeu comprovar si coneixeu relacionat amb el tema en aquest cartell, publicat al nostre blog el Bocí de llengua, on hi ha una entrada especial titulada '8M: Escrivim en lila'. I si us agrada la novel·la negra, al nostre Facebook i Twitter també teniu informació sobre l'homenatge que vuit autores catalanes han fet a Patricia Highsmith, que va fer una gran aportació a aquest gènere essencialment masculí fins aleshores  i que aquest any se'n commemora el centenari de naixement.

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha commemorat el Dia Internacional de la Dona posant èmfasi en la música en català interpretada per dones o amb temàtica reivindicativa al voltant de la dona. Per això s'ha creat la llista 8M al compte CPNL a Spotify, amb 32 temes musicals d'intèrprets molt destacades i reconegudes.

Vols compartir aquesta notícia?