Presentació virtual del Voluntariat per la llengua a la Biblioteca Sofia Barat. Quan parles fas màgia!

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Dimarts 2 de març la Biblioteca Sofia Barat ens va convidar a presentar de manera virtual el programa de Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona.

Per començar, la Míriam, directora de la biblioteca, i l'Anna, dinamitzadora de la delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona van donar la benvinguda a les assistents i van remarcar l'estreta col·laboració que les dues organitzacions duen a terme des de fa temps. Tot seguit la Teresa, dinamitzadora del Voluntariat per la llengua VxL al CNL de Barcelona, va presentar el programa VxL en el qual la biblioteca ja participa com a Punt de trobada i també com a informadora.

L'objectiu de la presentació era donar a conèixer el VxL en si, explicar qui hi pot participar, què implica ser parella lingüística, com es formen les parelles, les modalitats que ofereix (virtual i presencial) i sobretot, sobretot animar les assistents a inscriure's al VxL com a voluntàries, ja que totes responien a aquest perfil.

Durant la presentació també es va fer referència al carnet VxL, a les activitats culturals i d'oci que ofereix el VxL del CNL de Barcelona a voluntaris i aprenents i als materials de suport pensats per ajudar les parelles lingüístiques a practicar català, fent especial referència als de la campanya Quan parles fas màgia.

La xerrada es va dur a terme en un ambient distès i agradable i totes les participants es van mostrar molt engrescades a apuntar-se al VxL.

Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?