Acte de presentació del VxL a Òmnium Cultural de Badalona

CNL de Badalona i Sant Adrià

Voluntariat per la llengua

“Vols fer créixer el català? Fes-te voluntari per la llengua”: una crida per augmentar la família del Voluntariat per la llengua.

El 25 de febrer es va fer un acte virtual de presentació del programa del Voluntariat per la llengua als socis i simpatitzants d'Òmnium Cultural.

Van presentar l'acte el president d'Òmnium Barcelonès Nord, Jordi Ballesteros, i la directora del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià, Natàlia Tomàs.

Blanca Sala, dinamitzadora del VxL a Badalona i Sant Adrià, va oferir als 15 assistents una explicació sobre què és i com funciona una parella lingüística. A més, es van poder escoltar dos testimonis molt engrescadors que van explicar la seva experiència: el Jaume, que ja fa anys que és voluntari i ha tingut una gran diversitat de parelles, i la Isabelle, una aprenenta belga que fa cinc anys que va arribar a Catalunya. Els assistents a l'acte van poder fer-los preguntes per tal de tenir una idea més clara del VxL abans d'animar-se a fer-se voluntaris. I després de l'acte la meitat dels assistents va demanar més informació per poder-se apuntar al programa.

Vols compartir aquesta notícia?