Xerrada virtual sobre la fotografia per a aprenents i voluntaris lingüístics

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental organitzem un cicle d'activitats en línia adreçat, especialment, a totes les persones que formen o han format part del Voluntariat per la llengua. 

Cada mes, un voluntari lingüístic de la comarca presenta algun tema, ja sigui perquè el coneix a nivell professional o bé perquè és un dels seus ocis, a fi de compartir-lo i difondre’l amb la resta d’usuaris que es connectin a la sessió virtual.

L'activitat en línia que s’ha organitzat per al mes de febrer ha estat "Un passeig pel món de la fotografia", a càrrec de Ramon Forns, voluntari de Montmeló i apassionat de la fotografia.

Ramon Forns ens ha transmès la seva passió per la fotografia. Ens ha mostrat com a través d’una càmera es poden aconseguir bones fotografia sense fer servir el dispositiu automàtic com acostumen a fer servir la majoria dels usuaris. Ha explicat conceptes conceptes bàsics i no tan bàsics de la fotografia; ha marcat els conceptes de paciència i sensibilitat per fer una bona fotografia. Per cloure l’acte en Ramon ha mostrat una sèrie de fotografies que ell ha fet en el transcurs del seu aprenentatge: una lluna plena, uns arbres embolcallats entre ells, un rostre perfecte, uns camins inoblidables… Unes fotografies que t’engresquen a sortir al carrer i deixar empremta de tot el que pots veure.
Ha estat una activitat prou interessant per connectar amb una trentena de persones que han escoltat, valorat i participat en una trobada virtual que ha deixat el bon gust de boca de fer-ne una segona part.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?