El VXL de Barcelona fa una visita virtual guiada al Parlament de Catalunya

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Els dies 11 i 23 de febrer els participants del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona han fet una visita virtual guiada pel Parlament de Catalunya.

A través de vídeo conferència guiada, el Xavier i la Montserrat ens ha acompanyat pels espais més emblemàtics de l'edifici: la Sala dels Passos Perduts, l'hemicicle, el vestíbul, l'escala d'honor i l'exterior del Parlament, la rotonda i el parc de la Ciutadella. Tot en un format fotogràfic de 360 graus.. També ens ha mostrat singularitats del Palau del Parlament, com l'arquitectura de l'edifici, els diferents materials de construcció, com canvien les decoracions segons la sala, etc.

Durant la visita, el guia especialista ha parlat sobre la història de l'edifici, explicant com va passar de ser un arsenal militar a una residència reial i fins i tot un museu abans de ser el Parlament de Catalunya. També ens han explicat les funcions del Parlament i la tasca dels 135 diputats i diputades que representen el poble de Catalunya.

Hem gaudit, hem après i hem pogut practicar el català!

Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?