La paraula que més m’agrada de l’alumnat del CNL de Badalona i Sant Adrià

CNL de Badalona i Sant Adrià

Llengua i cultura

El Dia Internacional de la Llengua Materna i les paraules preferides dels alumnes del CNL Badalona-Sant Adrià

El Centre de Normalització Lingüística de Badalona-Sant Adrià celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna amb la participació dels seus alumnes. Amb l'objectiu de posar en relleu la diversitat lingüística present a les aules i reconèixer la pluralitat cultural de la societat, s'ha demanat als usuaris que compartissin les paraules de la seva llengua materna que més els agraden.

Cadascú ha explicat el perquè de la paraula escollida i l'activitat La paraula que més m'agrada s'ha convertit en una oportunitat per conèixer-se millor entre companys. També, han donat a tothom l'oportunitat d'aprendre noves paraules en llengües que no coneixen gràcies al mapa interactiu on es poden trobar geolocalitzades les paraules preferides dels nostres usuaris.

El CNL de Badalona també s'ha fet ressò de l'activitat principal del Consorci per a la Normalització Lingüística, La volta al món amb les llengües, un joc interactiu que es pot trobar a les xarxes socials amb l'etiqueta #DILM_CPNL i que serveix per repassar la situació lingüística dels cinc continents. Amb una atenció especial a l'origen lingüístic dels alumnes dels cursos de català es pot passar d'un continent a l'altre a través de preguntes sobre les llengües que hi són presents.

Vols compartir aquesta notícia?