La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell acull la màgica exposició del VxL

CNL de Tarragona

Voluntariat per la llengua

La mostra “Quan parles fas màgia”, feta a partir d’imatges de participants reals, es podrà visitar del 5 al 15 de febrer del 2021

La campanya vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. Una mostra de l'èxit del programa és que aquest novembre s'ha arribat a les 150.000 parelles creades des del seu inici.

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l'alerta sanitària provocada per la covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència. Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través del web www.vxl.cat.

L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 15 a 20 h i de dimecres a dissabte, de 9 a 13 h.

CNL de Tarragona

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?