Any Joan Perucho en la presentació del Club de LF en català a Solsona

CNL de Lleida

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Aquesta darrera setmana de gener el SCC del Solsonès ha iniciat a Solsona un nou cicle de trobades del club de lectura fàcil en català. El conte "Vampir" de Les històries naturals de Joan Perucho ha centrat la sessió aprofitant que el 2020 es van complir cent anys del naixement d'aquest escriptor.

"Vampir" dins 'Les històries naturals', Joan Perucho

És una activitat que el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix ara en un format virtual. Hi han participat cinc lectors que tindran cada mes la proposta d'un llibre per llegir a casa i una trobada de grup que es fa per videotrucada. Això els permet interactuar per millorar la comprensió lectora, ampliar vocabulari i conversar en català, a més de gaudir de textos literaris diversos (contes, llegendes, relats biogràfics, novel·les històriques, d'intriga...) adaptats als criteris de lectura fàcil.

Les inscripcions en aquest club lector continuen obertes, només cal adreçar-se al Servei Comarcal de Català del Solsonès (solsones(ELIMINAR)@cpnl.cat) o a la Biblioteca Carles Morató de Solsona.

Vols compartir aquesta notícia?