L'exposició 'Quan parles fas màgia' del VxL arriba a l’Espai Kesse de Tarragona

CNL de Tarragona

Voluntariat per la llengua

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia.

"Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l'alerta sanitària provocada per la covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència. Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través del correu electrònic: vxl.tarragona(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Aquesta mostra arriba a Tarragona tot continuant el recorregut per diferents poblacions de Catalunya. Es podrà visitar des del 26 de gener al 4 de febrer a l'Espai Kesse de Tarragona (C. Sant Antoni Maria Claret, 12-14). Horari: De dimarts a dissabte de 16.30 a 20.30 h.

Vols compartir aquesta notícia?