Cinema en català

CNL de Lleida

Oci i consum

Les pel·lícules 'Hope, 'La maledicció de Lake Manor' i 'Caçadors de bruixes' s'estrenen en català aquest divendres, 22 de gener, doblades i subtitulades en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Hope

Què passa amb l'amor quan a una dona de mitjana edat li pronostiquen tres mesos de vida? L'Anja i en Tomas viuen en família amb els seus fills i fillastres, malgrat que durant els últims anys, la relació s'ha refredat. El dia abans de Nadal, l'Anja rep el diagnòstic de càncer. Es pot amagar la notícia? Com reacciona la família? Com afecta a la vida de parella?
 

Pel·lícula preseleccionada per a l'Oscar a millor pel·lícula estrangera, basada en la història real de la directora noruega Maria Sødahl, i magistralment interpretada per Stellan Skarsgard (Dogville, Mamma mia!, L'exorcista i Pirates del Carib) i Andrea Bræin Hovig (nominada als Premis EFA 2020).
 

Pel·lícula distribuïda per Movie Films. A Lleida, es podrà veure a les sales següents:

La maledicció de Lake Manor

Samuel és un nen paraplègic que viu amb la seva mare Elena a Lake Manor, en una mansió aïllada. El noi no ha de sortir mai de casa. S'hi se sent segur però també frustrat i oprimit, fins que arriba Denise a servir. L'adolescent l'ajuda a canviar el seu punt de vista sobre la relació amb la mare, la qual vol impedir que el seu fill se n'allunyi. Però amb tant de misteri, Elena amaga res?
 

Pel·lícula italiana distribuïda per Alfa Pictures. A Lleida, podeu veure-la en català a les següents sales:

Caçadors de bruixes

El Jovan, de 10 anys, té paràlisi cerebral. Això marca la seva vida quotidiana i s'imagina que és invisible per als altres, sobretot davant dels pares i companys.

L'arribada a classe d'una nova companya, la Milica, ho canvia tot. Ella està disgustada amb la nova esposa del seu pare, a qui considera una bruixa i, amb en Jovan, poden unir-se per a una aventura real, més poderosa que la seva imaginació, i per a la qual ell haurà d'aprendre a acceptar-se.
 

Pel·lícula del director serbi Rasko Miljkovic, distribuïda per El Sur Films. A partir del 29 de gener, a Lleida, es podrà veure als cinemes següents:

Trobareu informació actualitzada sobre cinema a la pàgina de Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Vols compartir aquesta notícia?