Una hora de cine i conversa amb el Voluntariat per la llengua

CNL L'Heura

Voluntariat per la llengua > Activitats

A través d'una trobada virtual els participants van poder conversar durant una hora a propòsit de la pel·lícula El nom

El passat mes de desembre el Centre de Normalització Lingüística l'Heura de Santa Coloma de Gramenet va organitzar una trobada en línia que tenia l'objectiu d'oferir un espai de conversa als participants del Voluntariat per la llengua.

La conversa, guiada pel dinamitzador del programa, va ser d'una hora i va girar entorn la pel·lícula El nom que es podia veure prèviament a través del servei de TV3 a la carta. En la conversa va fer-se palès que tots s'havien divertit molt amb la pel·lícula i, entre d'altres temes, van coincidir a l'hora d'assenyalar el personatge més antipàtic, però ja no hi va haver el mateix acord quan es va valorar el seu final o escollir l'escena més graciosa.

L'activitat va tenir participants de la mateixa ciutat però també de Barcelona, Sant Celoni, Madrid i Menorca, tot i que la connexió més llunyana, amb un parell d'hores de diferència, va ser des de Rússia!

La trobada va ser valorada molt positivament pels participants, així que repetirem l'experiència el 26 de febrer a les 18 h amb una nova pel·lícula de TV3 a la carta: “El mètode Gronhölm”.

Si vols participar a l’activitat, escriu un correu electrònic a vxl.heura(ELIMINAR)@cpnl.cat amb el teu nom, cognoms i telèfon.

Vols compartir aquesta notícia?