Taller d’aperitius de Nadal: virtual!

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

El passat dilluns 14 de desembre vam organitzar el primer taller de cuina virtual per a voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la Llengua.

Vam poder-ho fer possible gràcies a la col·laboració del servei Reparat Millor que Nou, amb qui abans de la situació epidemiològica ja treballàvem estretament, de manera presencial. En aquesta ocasió van saber adaptar-se a les circumstàncies actuals i ens van obsequiar amb un taller virtual d'aperitius de Nadal conduït per la Cesca, una cuinera simpàtica i alegre que va saber transmetre el seu amor per la cuina a través de la fredor de la pantalla.

Els participants van poder elaborar tres receptes alhora que ho feia la tallerista: Paté de nous amb pomes i roquefort, Bruschetta amb camembert i raïm al forn, i Galetes salades de parmesà, nous i dàtils o panses.

El taller va durar aproximadament una hora i mitja i tothom va coincidir que va ser una estona molt agradable i profitosa. Una bona anècdota és que una aprenenta que és a Bogotà no va voler perdre's-ho, i gràcies a la virtualitat hi va poder assistir tot i la distància.

Tot això ens demostra que es pot seguir aprenent i practicant la llengua sempre i des d'on es vulgui. Voluntaris i aprenents s'han hagut d'adaptar a la situació i actualment fan totes les seves trobades virtuals.

Si encara no teniu parella lingüística, aprofiteu per apuntar-vos al programa, i si ja en teniu una, participeu en totes les activitats virtuals o presencials que pugueu per tal de seguir aprenent i practicant.

Delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?