A punt la nova oferta de cursos del gener del CNL de Tarragona

CNL de Tarragona

Cursos de català

En aquest nou període es consolida la inscripció en línia i el format virtual dels cursos i es millora l'atenció ciutadana

El Consorci per a la Normalització Lingüística engega un nou període d'inscripcions als cursos de català. Els dies 11 i 12 de gener s'obre la inscripció preferent per als exalumnes del darrer any i els dies 13, 14 i 15, per a la resta d'exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener.

Per atendre la demanda, el Consorci ha articulat un nou sistema d'atenció ciutadana que millora el servei i facilita l'accés a les informacions rellevants.

Pel que fa a la inscripció, tota la informació està disponible al web del CPNL, on també es poden trobar les recomanacions per fer un curs virtual, les diferents modalitats o accessos d'interès com la sol·licitud a la prova de col·locació virtual, l'oferta de cursos o les preguntes més freqüents.

Les modalitats dels cursos inclouen el format 100 % presencial, semipresencial (50 % presencial i 50% virtual) i 100% en línia, per atendre totes les preferències. Les sessions presencials es duran a terme d'acord amb la normativa sanitària, garantint la distància de seguretat entre els alumnes i, per tant, reduint el nombre de places disponibles a les aules. Les modalitats presencial i semipresencial disposen d'un entorn virtual d'aprenentatge (Moodle o Aula mestra) com a suport fora de l'aula.

L'aposta clara de l'oferta de cursos és la modalitat virtual, per l'avantatge que suposa a l'hora d'assumir canvis provocats per la crisi sanitària. Si la situació pandèmica ho requereix, els cursos presencials o semipresencials passaran a ser virtuals per poder continuar l'aprenentatge, tal com ha succeït en el període anterior.

Els nous formats virtuals exigeixen un coneixement informàtic bàsic, un ordinador amb connexió a Internet, altaveus o auriculars, micròfon i càmera.

Atenent a la voluntat social de servei públic, l'oferta conserva la gratuïtat dels cursos inicials i bàsics, una mesura establerta arran de la pandèmia, i la reducció de la resta de tarifes. Els cursos de pagament, a més, inclouen un seguit de supòsits de reducció.

L’oferta detallada de cursos presencials als serveis i oficines del CNL de Tarragona es pot consultar al cercador de cursos.

CNL de Tarragona

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?