Kinuma, l’Espolsada Llibres i Punt de Paper, de les Franqueses, participen a la campanya ‘I tu, jugues en català?’

CNL del Vallès Oriental

Oci i consum

La campanya "I tu, jugues en català?", impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), té per objectius: fomentar l'ús de català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes.

Com cada any, el programa "I tu, jugues en català?" ofereix un extens catàleg de jocs en català i les botigues on es poden trobar, especialment indicat per a aquestes dates. El catàleg, que enguany ja disposa de més de mil propostes, conté informació exhaustiva de l'oferta de jocs, l'edat dels destinataris, la tipologia i el fabricant. 

A les Franqueses, hi ha tres establiments adherits a la campanya: la botiga de jocs en línia Kinuma, que té venda directa al públic al polígon Pla de Llerona (c. Holanda, 10), amb un bon assortiment de jocs i joguines educatives en català, Punt de Paper i l'Espolsada Llibres, de Corró d'Avall, amb un ampli ventall de llibres joc en català. 

Enguany, el CPNL estrena l'espai "Viu el Nadal en català". Aquest lloc web ofereix altres propostes per promoure l'ús de la llengua en tots els àmbits de la societat, com el Voluntariat per la llengua, els cursos de català, una llista de nadales en català a Spotify, o altres iniciatives. 

SCC del Vallès Oriental

Vols compartir aquesta notícia?