A l’últim ‘Espai de català’ de l’any, parlem de les inscripcions als cursos del segon trimestre i d’expressions escatològiques, entre d’altres temes.

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Comencem l''Espai de català' d'aquesta quinzena felicitant el Voluntariat per la Llengua, que ha assolit la fita marcada per a aquest any 2020: superar les 150.000 parelles lingüístiques des de la creació del programa.

A continuació, informem de les dates de les inscripcions als cursos del gener de 2021. Es comenta que tant el procés d'inscripció com l'oferta de cursos serà com al setembre. És a dir, les inscripcions seran telemàtiques i, pel que fa als cursos, hi haurà una oferta presencial de nivells inicial, bàsic i elemental 1, mentre que la resta de nivells s'oferiran en línia en una oferta general a tot el territori. Amb tot, les inscripcions generals es faran els dies 13, 14 i 15 de gener i els cursos començaran el 25.

A la 'Finestra digital' presentem un nou mitjà en línia especialitzat en tecnologia, MetaData, que té l'objectiu de convertir-se en una eina de transmissió de coneixement dels diferents actors del sector de les TIC. I tanquem el darrer programa de l'any, amb un seguit d'insults i renecs escatològics.

Tota aquesta informació la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?