El programa “I tu, jugues en català?” engega la campanya de Nadal

CNL de les Terres de l'Ebre

Oci i consum

El Consorci per a la Normalització Lingüística ho té tot a punt per viure el Nadal en català i posa a disposició de tothom els recursos necessaris per fer-ho possible, a través del programa "I tu, jugues en català?".

La difusió de la campanya nadalenca arriba més forta que mai, de la mà dels components del grup Xiula, que conviden a tothom a jugar en català, en un espot que ja es pot veure a les xarxes.

Com cada any, el programa "I tu, jugues en català?" és l'encarregat d'oferir un extens catàleg de jocs en català i les botigues on es poden trobar, especialment indicat per a aquestes dates. El catàleg, que enguany ja disposa de més de mil propostes, conté informació exhaustiva de l'oferta de jocs, l'edat dels destinataris, la tipologia i el fabricant.

Per fer-ho possible, el CPNL treballa en xarxa amb el sector. En aquests moments, compta amb 23 empreses col·laboradores, compromeses amb la necessitat de potenciar el català en els seus productes, i 322 botigues que disposen de jocs en català del catàleg.

Aquest any, a més, és més fàcil que mai poder fer la carta als Reis, perquè l'espai del web conté l'enllaç directe al catàleg de jocs; es tracta d'una manera de facilitar a Ses Majestats la cerca de tots els encàrrecs, amb informació automàtica de la botiga on s'han d'adreçar per adquirir-lo.

Recursos, tots ells, que estan disponibles a l'espai "Viu el Nadal en català", de la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística, juntament amb altres propostes per promoure l'ús de la llengua en tots els àmbits de la societat, com el Voluntariat per la llengua, els cursos de català, una llista de nadales en català a Spotify, o altres iniciatives.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Vols compartir aquesta notícia?