Aquesta setmana s'acaben els cursos de català de Badalona i Sant Adrià

CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català > Cloenda

El 10 de desembre han finalitzat les classes dels cursos que van començar a l'octubre. Durant aquest primer trimestre del curs 2020-2021 hi han assistit gairebé uns 600 alumnes.

En el context actual, l’oferta formativa d'aquest últim trimestre del 2020 estava formada per 41 cursos dels quals 22 van començar en format presencial i la resta, en format a distància.

Els cursos a distància, que incloïen tots els nivells, es van oferir amb diverses plataformes d'aprenentatge en línia. Alguns cursos dels nivells Inicial i Bàsic van començar el trimestre de forma presencial, reduint la ràtio a 10 o 12 alumnes per tal de poder mantenir les distàncies de seguretat. A mitjans d'octubre, però, les classes van passar a fer-se per videoconferència a causa dels canvis de Protecció Civil deguts a la situació de la pandèmia. 

Aquesta setmana s'han acabat els grups de lectura En català, llegim i parlem que enguany s'han fet per mitjà de plataformes de videoconferències i a partir del gener es tornaran a oferir amb llibres nous i oberts a totes les persones interessades per la lectura.

Al gener es reprendrà l'activitat educativa amb una nova oferta de cursos de tots els nivells. Ara al desembre ja es pot demanar hora per fer una prova de col·locació gratuïta per conèixer el nivell de català que cal cursar.

Inscripcions:

Els dies 11 i 12 de gener estan reservats per a la inscripció preferent d’aquells alumnes que han estat inscrits en un curs durants els darrers onze mesos.

Els dies 13, 14 i 15 de gener s’obrirà la inscripció per a la resta d’interessats.

Les inscripcions es faran en línia, tota la informació la trobareu al nostre web, a l'apartat Cursos de català.

Vols compartir aquesta notícia?