Llegint Carner als Grups de lectura de Badalona

CNL de Badalona i Sant Adrià

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

El Grup de lectura de Llefià, el de Lloreda i el de Sant Roc, en la seva trobada virtual de la setmana, van conèixer la biografia de l'autor de la mà de les tutores. D'aquesta manera ja van poder llegir els seus versos amb més coneixement de causa i amb elements per a interpretar-los. Les lectores van llegir en veu alta fragments de l'obra Els fruits saborosos.

Enguany el CNL de Badalona i Sant Adrià participa en els actes del Correllengua 2020 (organitzats per Òmnium Badalona, l'Associació Cultural Alcalde Xifré i El Círcol) a través dels Grups de lectura, en els quals es dedica una sessió al poeta Josep Carner.

Als Clubs de lectura es practica la lectura en veu alta i l'expressió oral en català sota la conducció d’una tutora voluntària. Cada trimestre es llegeix un llibre diferent. En aquests moments, a causa del coronavirus, les sessions (quinzenals o setmanals, depenent del grup) es fan a distància, per videoconferència. És una activitat gratuïta.

Al gener els Clubs de lectura reprendran la seva activitat. Podeu consultar el llistat de grups i horaris al blog En català, llegim i parlem.

Si hi esteu interessats, feu-nos-ho saber enviant un correu a vxl.badalona(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?