En marxa el Taller de conversa i lectura de Roses

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Les restriccions no aturen la Montse i la Mar, voluntàries vinculades al Grup de Teatre de Roses i al Voluntariat per la llengua, i els set aprenents del Taller de lectura i conversa de Roses que, cada divendres, fan les seves trobades. Aquesta edició les trobades presencials han hagut de passar a la virtualitat, però les ganes són les mateixes.

A banda de conversar sobre temes ben diversos, els participants tenen a disposició materials per fer servir en les trobades, com ara els quaderns "Parlem tu i jo" o "Llegir per parlar. Llegir per aprendre", que els aporta temes de conversa.

Al llarg de les sessions també llegiran alguns llibres que els proporciona la biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses. El primer és La drecera, de Miquel Martín, que ja van començar a llegir en la darrera sessió i els va transportar en un animada conversa sobre els anys d'infantesa.

L'objectiu del taller és facilitar les eines i les orientacions adequades per tal que les persones inscrites, motivades per la lectura i interès per la llengua, s'iniciïn en la lectura en llengua catalana i consolidin l'aprenentatge d'aquesta llengua.

Vols compartir aquesta notícia?