Concurs en línia de frases fetes a Montmeló

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització

QUI NO S'ARRISCA NO PISCA

Què significa qui no arrisca, no pisca? A què ens referim quan diem que el més calent és a l'aigüera? Quan fem salat? O fer el préssec? O pesem figues? La cultura popular és plena de frases fetes i cadascuna d'elles la utilitzem segons les nostres intencions.

L'àrea de Cultura de Montmeló, amb el suport de l'Oficina de Català, ha organitzat un concurs trimestral en què proposa desxifrar el significat d'una frase feta entre les tres definicions que es proposen.

El joc està penjat permanentment a la pàgina web de l'Ajutament i apareix al butlletí mensual del poble, el Crònica. D'aquesta manera qui vulgui participar ha d'enviar la resposta per correu electrònic. Com que és un joc trimestral, això vol dir que han aparegut 2 frases fetes, una a l'octubre, una altra al novembre i falta la del darrer mes de l'any per completar el trimestre i fer un sorteig entre totes les respostes encertades.

Des de l'Ajuntament s'han preparat 2 petits lots de cultura per repartir entre els 2 guanyadors del sorteig que es farà el 22 de desembre.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?