Oberta la convocatòria dels premis literaris Ciutat de Tarragona

CNL de Tarragona

Sensibilització

Els premis estan organitzats per la Casa de les Lletres de l’Ajuntament de Tarragona i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona hi col·labora des del 2002.

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona, enguany en la seva 30ª edició, seguint la línia marcada a les darreres sis ocasions, constarà dels següents premis:

  • 30è Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler, dotat amb 21.000 € i s'hi poden presentar novel·les en català, de tema lliure, amb un mínim de 150 pàgines; l'edició corre a càrrec d'Angle editorial.
  • 20è Premi-beca de traducció Vidal Alcover, dotat amb 12.000 € i s'hi poden presentar projectes de traducció al català d'obres literàries que, per la seva com­plexitat i importància i per la dedicació que comportin, impliquin la necessitat d'un ajut econòmic per ser duts a terme; l'edició de les obres corre a càrrec de les edicions de 1984.
  • 23è Premi de narrativa curta per Internet Tinet, dotat amb 1.000 € per la diputació de Tarragona i s'hi poden presentar contes en català, de tema lliure, d'entre 3 i 6 pàgines; l'edició de l'obra guanyadora junt a altres 14 textos seleccionats corre a càrrec de Cossetània edicions.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?