Ja tenim les persones guanyadores del joc “Botigueja als comerços de Congost i mira què tinc!” de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Socioeconòmic, Socioeconòmic, Sensibilització, Sensibilització

El 12 de novembre va tenir lloc el sorteig dels set premis del joc "Botigueja als comerços de Congost i mira què tinc!". Un concurs realitzat del 13 d'octubre al 5 de novembre a 32 comerços de Granollers amb la voluntat de fomentar el comerç de barri, l'ús del català i difondre algunes paraules específiques de cada tipus de botiga o empresa. El joc s'havia de dur a terme durant el mes de març, però es va haver de posposar per la pandèmia i adaptar-se a un format virtual per les condicions actuals de prevenció de la COVID-19.

Aquesta activitat ha estat organitzada conjuntament pel Servei Local de Català de Granollers, l'Associació de Comerciants Congost i l'Oficina de Comerç de Granollers Mercat. És la segona part del "Botigueja als comerços de Congost i mira qui parla!" realitzada el 2019, que va consistir en la gravació i publicació a les xarxes de més de trenta vídeos de botiguers de diferents procedències i llengües maternes presentant els seus productes en català.

Des de 2018 el Servei Local de Català de Granollers està desenvolupant un Pla Ofercat a la ciutat per a realitzar actuacions per a la promoció de l'ús de la llengua al comerç.

Vols compartir aquesta notícia?