Presentació en línia dels resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població de Barcelona

CNL de Barcelona

Altres

Serà el divendres 13 de novembre, a les 11h

El divendres 13 de novembre, a les 11h, Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, presentarà els resultats de l'Enquesta d'usos lingüístics de la població (EULP) 2018 a la ciutat de Barcelona. Per assistir a la presentació, cal inscriure-s'hi prèviament.

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, presentarà els resultats de l'Enquesta d'usos lingüístics de la població (EULP) 2018 a la ciutat de Barcelona en una sessió en línia, que tindrà lloc el divendres 13 de novembre, a les 11 h. També hi intervindrà el regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l'Ajuntament de Barcelona, Marc Serra. La sociòloga del Servei d'Informació, Difusió i Estudis, Anna Torrijos, exposarà els resultats més destacats dels coneixements i usos de l'EULP 2018 a la capital catalana i els compararà amb els del conjunt de Catalunya.

Per assistir a la presentació, cal inscriure-s'hi mitjançant aquest formulari. Un cop inscrits, els assistents rebran per correu electrònic la URL de connexió a la sessió de divendres.

Aquestes presentacions en línia s'adrecen a totes les persones interessades en la situació de les llengües a Catalunya i principalment a professionals de la llengua: tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística, planificadors i dinamitzadors lingüístics de l'Administració i de serveis lingüístics d'universitats i organitzacions diverses, persones vinculades a entitats de la llengua, etc.

L'EULP és l'operació d'estadística oficial més important sobre els coneixements, els usos i les actituds lingüístiques dels ciutadans de 15 anys o més de Catalunya, amb especial atenció al català i a l'aranès. Els resultats generals es van presentar el juliol de l'any passat. L'Enquesta també aporta dades territorials que fins ara s'han presentat de forma focalitzada a les comarques gironines, a l'àmbit metropolità, al Camp de Tarragona, a la comarca del Maresme, al Penedès i a les Terres de Ponent, l'Alt Pirineu i l'Aran.

Vols compartir aquesta notícia?