"Lliurament" del premi de l'endevinalla de L'Estenedor 171, Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització

La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 171 del mes de setembre va ser la Conxi Hurtado Peralta, seguidora de L'Estenedor. La pregunta que fèiem era què vol dir en fila índia? La resposta correcta era la 2. En línia, una persona darrere l’altra. El lliurament del premi va quedar pendent i ara ha arribat a destinació.

Aquest any 2020 el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) vam tornat a preparar un premi especial per a la persona que guanyés el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una samarreta inspirada ens els accents diacrítics amb un toc ben simpàtic; un imant de la Superoptimota, també amb els 15 accents diacrítics i, el que ens deien que era el més gratificant, una visita guiada pel centre, que ens permetia descobrir tota la feina que es fa a l'Institut i que hem hagut de traslladar a l'espai virtual del web.   

Tot i que no hem fet el lliurament com ens hauria agradat, sí que li hem demanat que ens enviï la foto amb la samarreta posada. Agraïm a la Conxi el retorn amb la foto, el seguiment d'aquest concurs i li diem "Enhorabona! No deixis de participar-hi".

Vols compartir aquesta notícia?