"Lliurament" del premi de l'endevinalla de L'Estenedor 169 i 170, Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització

La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 169 del mes de juny va ser la Maria Gibert, seguidora de L'Estenedor. La pregunta que fèiem era què vol dir treure foc pels queixals? La resposta correcta era la 1. Manifestar gran irritació.

La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 170 del mes de juliol i agost l'Enna Ansó, seguidora de L'Estenedor. La pregunta que fèiem era què vol dir gruar? La resposta correcta era la 3. Desitjar vivament (alguna cosa que es fa esperar molt).

El lliurament dels premis va quedar pendent i ara han arribat a destinació.

Aquest any 2020 el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) vam tornat a preparar un premi especial per a la persona que guanyés el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una samarreta inspirada ens els accents diacrítics amb un toc ben simpàtic; un imant de la Superoptimota, també amb els 15 accents diacrítics i, el que ens deien que era el més gratificant, una visita guiada pel centre, que ens permetia descobrir tota la feina que es fa a l'Institut i que hem hagut de traslladar a l'espai virtual del web.   

Tot i que no hem fet el lliurament com ens hauria agradat, sí que hem demanat a la Maria i a l’Enna que ens enviïn la foto amb la samarreta posada i se l’han fet plegades. Agraïm a la Maria i a l'Enna el seguiment d'aquest concurs i els diem "Enhorabona! No deixeu de participar-hi".

Vols compartir aquesta notícia?