La pel·lícula "Trolls 2: Gira mundial" s'estrena als cinemes en català avui

CNL de Barcelona

Oci i consum

Dues esperades pel·lícules d'animació, Trolls 2: Gira mundial i Promare, s'estrenen doblades en català aquest divendres, 23 d'octubre, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Trolls 2: Gira mundial es podrà veure a diversos cinemes de Barcelona.

Trolls 2: Gira mundial


DreamWorks Animation presenta aquesta pel·lícula d'animació, seqüela de l'exitosa Trolls, que té per protagonistes els trols de la primera part. En aquesta ocasió, la Poppy i en Branch descobreixen que no són l'única tribu de trols al món. Hi ha sis regnes més consagrats cadascun a diferents tipus de música: funk, country, tecno, clàssica, pop i rock. Per evitar que s'acabi imposant un únic tipus de música, emprendran una aventura que els portarà a visitar els altres regnes i a demanar-los que s'uneixin per preservar la diversitat.

Trolls 2: Gira mundial inclou temes musicals compostos per Justin Timberlake, que ja va estar nominat als Oscars el 2016 per la cançó de Trolls "Can't Stop The Feeling". El cantant també posa la veu al personatge Branch en la versió original anglesa.

Pel que fa a la versió catalana, són els actors Ivan Labanda i Paula Ribó, que posen les veus d'en Branch i la Poppy, qui interpreten també les cançons del film.

Del mateix estudi que va crear Shrek i El nadó en cap, el film està dirigit per Walt Dohrn i David P. Smith i distribuït per Universal. Es podrà veure en versió doblada a les sales següents: Arenas Multicines, Cines Verdi, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar i Cinesa SOM Multiespai.

Trobareu tota la informació actualitzada a la pàgina de Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?