Comença la nova temporada de col·laboració del CNL de Tarragona a la ràdio

CNL de Tarragona

Difusió

Els serveis de Tarragona i de Calafell participaran als programes de matí de les emissores municipals Calafell Ràdio i Tarragona Ràdio amb un espai per difondre les notícies del CNL i per fer sensibilització lingüística

A Tarragona Ràdio, es participa per quart any consectutiu amb l'espai "Què hi ha de nou?" per explicar les activitats del Servei Local de Tarragona en l'àmbit de l'ensenyament, la promoció de l'ús, el Voluntariat per la Llengua, etc. I finalitza amb el comentari d'algun mot o expressió d'actualitat. L'espai s'emet cada segon dimecres de mes, cap a les 12.10 h, i té una durada d'uns 20 minuts.

Per altra banda, a Calafell Ràdio l'espai de català té lloc cada dijous, a les 10.30 h, i consisteix en un comentari de mots i expressions que apareixen en una cançó en català, i es repassen notícies d'actualitat relacionades amb la llengua. A més, cada mes hi participaran usuaris de l'Oficina, com alumnes, parelles lingüístiques, participants a les tertúlies i clubs de lectura, etc. Totes les cançons queden recopilades a la llista Espai de Català de Calafell Ràdio 2020/2021 de Spotify.

La novetat d’aquest any és el repte lingüístic que es llança a tots els oients al final de cada espai de les dues emissores, un petit exercici gimnasticolingüístic que té l’unic objectiu de jugar amb la llengua i, de passada, aprendre.

La participació en aquests mitjans compleix l'objectiu de difondre les activitats del CNL i, a la vegada, el de promoure l'ús del català i la conscienciació lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?