Torna "El català és útil" a Ràdio Igualada

CNL Montserrat

Difusió

Torna El català és útil amb Sílvia Martorell i Jordi Quintana. Un espai per aclarir dubtes i conèixer novetats o curiositats lingüístiques. Per als matiners, cada dijous a les 8.50, i per als dormilegues, a les 14.05. Per a la resta, recupereu els programes a Ràdio Igualada.

Per cinquena temporada consecutiva l'espai radiofònic El català és útil es tornarà a emetre en directe des dels estudis de Ràdio Igualada. Aquesta secció és possible gràcies a la col·laboració de Ràdio Igualada i el Servei Local de Català d'Igualada, que compta amb l'habilitat i la destresa de la tècnica Sílvia Martorell per dur a terme un programa en què es difonen novetats sobre la llengua catalana, curiositats lingüístiques, dubtes ortogràfics i molt més: un espai on la llengua és a més de l'eina comunicativa el tema central de conversa i a través del qual podreu descobrir anècdotes sobre l'origen de certes frases fetes i expressions que ens permeten parlar sense embuts però amb correcció.

Podeu recuperar tots els programes a través del web de Ràdio Igualada. El català és útil s'emet cada dijous a les 8.50 i a les 14.05 al 103.2 FM de Ràdio Igualada.

Vols compartir aquesta notícia?