Tornen les tertúlies en català a la biblioteca de Montornès del Vallès, de nou de manera presencial!

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Conduïdes per un voluntari, les trobades tindran lloc cada dijous d'11 a 12 del matí.

Les tertúlies presencials en català van començar el curs passat de la mà d’un voluntari, en Salvador Coma, però es van haver d’interrompre a causa de la covid-19. A la biblioteca de Vilanova del Vallès, on també feia de voluntari en Salvador, la trobada es va reconvertir en tertúlia virtual.

Dijous dia 8 d’octubre va tenir lloc la primera trobada del grup de tertúlia en català a la Biblioteca de Montornès. Recuperem, doncs, les tertúlies en català que van començar el curs 2019-2020 de la mà d’un voluntari, en Salvador Coma.

Igual que en la passada temporada, les trobades es faran a la biblioteca un cop per setmana, els dijous d’11 a 12. A aquesta primera trobada van assistir alguns dels participants del curs passat, però també se n’hi van incorporar de nous.

La tertúlia en català és un bon complement per als alumnes que estan fent algun curs i necessiten reforçar la part oral; també perquè aquelles persones que tenen poc costum de parlar en català o no tenen oportunitat de fer-ho trobin un espai distès per practicar.

Aquesta tertúlia s'emmarca en el programa del Voluntariat per la llengua, dins de les activitats conduïdes per voluntaris

Reyes Barragán

Vols compartir aquesta notícia?