El film "Rifkin's Festival", de Woody Allen, s'estrena avui en català

CNL de Barcelona

Oci i consum

La comèdia Rifkin's Festival, escrita i dirigida per Woody Allen, arriba a les pantalles en català aquest divendres, 2 d'octubre, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Tripictures distribueix aquesta pel·lícula interpretada per Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn, Christoph Waltz, Steve Guttenberg, Damian Chapa, Georgina Amorós, Douglas McGrath, Bobby Slayton, Yan Tual, Andrea Trepat i Ben Temple.

Mediapro Studio, Gravier Productions i Wildside han produït aquest film que se centra en un matrimoni en crisi que viatja al Festival de Sant Sebastià. Ell és un antic professor de cinema estancat en l'intent d'escriure la seva primera novel·la. Ella, una dona força més jove que ha perdut l'interès en el seu marit. A Sant Sebastià, la passió no es reactiva sinó que ella tindrà una aventura amb un brillant director de cinema francès i ell s'enamora d'una resident de la ciutat.

El llargmetratge va inaugurar fora de concurs la 68a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià.

A Barcelona, la pel·lícula es podrà veure en català a les següents sales: Arenas Multicines, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar i Cinesa SOM Multiespai.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema a la pàgina de Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?