Inauguració de l'exposició itinerant "Ànima. 15 anys de la Fundació .cat" a Tortosa

CNL de les Terres de l'Ebre

Altres

Divendres 18 de setembre, a les 19 h, se celebra l'acte d'inauguració de l'exposició “Ànima. 15 anys de la Fundació .cat”, a la seu dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, a Tortosa.

L'acte d'inauguració anirà a càrrec del director territorial de Cultura, Ferran Bladé; l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el president de la Fundació .cat, Carles Salvadó.

L’exposició es presenta per primer cop a les Terres de l'Ebre i pretèn que el visitant viatgi per la història de .cat i en conegui la tasca de fomentar l'ús del català a Internet. A més a més, a través d'un joc interactiu el visitant podrà conèixer quina és la seva ànima digital.

“Ànima. 15 anys de la Fundació .cat” es podrà visitar a diverses localitats dels territoris catalanoparlants entre el 2020 i el 2021. A la capital de Baix Ebre es podrà veure des del 21 de setembre fins al 30 d'octubre, de dilluns a divendres ,de 9 a 14 h, al Palau Oliver de Boteller.

Davant la incertesa generada per la covid-19, des de la Fundació .cat s'ha habilitat una ruta virtual per a poder visitar l'exposició. A través del web 15anys.cat l'usuari pot conèixer de ben a prop l'ànima del .cat i passejar-s'hi interactivament.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?