El CNL de Badalona i Sant Adrià examina més de 130 persones amb proves homologades els mesos de juny i juliol

CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català

Per primera vegada es fan proves orals de forma telemàtica

En total, el Consorci per a la Normalització Lingüística ha examinat més de 4.200 persones a tot el territori

Una de les tutores comprova les mesures de seguretat i de distància

Després de tres mesos intensos d'activitat virtual adaptada expressament a la situació de confinament preventiu per la crisi sanitària, el CNL de Badalona i Sant Adrià ha organitzat 132 proves homologades per als alumnes que van fer els cursos corresponents, en una convocatòria extraordinària i sense precedents.

Per primera vegada, les proves orals s'han fet en format virtual, mentre que la part escrita s'ha fet en format presencial seguint totes les mesures de seguretat i prevenció establertes.

Resposta als cursos cancel·lats per la covid-19 i oferta extraordinària de cursos

Les persones que s'han examinat estaven inscrites en els cursos presencials que es van haver d'interrompre i reorientar el mes de març (57 persones de 4 cursos), més els cursos intensius amb la plataforma Parla.cat (75 persones, 5 cursos).
 

Oferta de cursos 2020-2021

Al mes de setembre s'oferirà una nova programació de cursos que combinaran el format presencial (per als cursos de nivell bàsic i inicial, en què és necessària la interacció amb el professorat) i el format virtual (amb la plataforma Parla.cat i el seguiment tutoritzat). Es publicitaran a les xarxes i en aquest mateix web.

CNL de Badalona i Sant Adrià

Vols compartir aquesta notícia?