Commemoració del Dia Internacional del Joc

CNL Montserrat

Difusió

Dins el programa "I tu jugues en català", el CNL Montserrat ha participat en la commemoració del Dia Internacional del Joc (28 de maig) amb la difusió, a través de les xarxes socials durant cinc dijous, d'un vídeo curt amb curiositats i anècdotes de jocs internacionals, i algun de nostrat, que han format part de l'esbarjo familiar durant diverses generacions.

Dins d'aquest programa, el CNL Montserrat ha participat en la commemoració del Dia Internacional del Joc (28 de maig) amb la difusió, a través de les xarxes socials durant cinc dijous, d'un vídeo curt amb curiositats i anècdotes de jocs internacionals, i algun de nostrat, que han format part de l'esbarjo familiar durant diverses generacions.

Els vídeos emesos a les xarxes van introduïts amb algun apunt lingüístic i amb preguntes que interpel·len els usuaris de Facebook, Twitter i Instagram sobre el joc presentat setmanalment. "La botifarra la van inventar quatre muts". "D'on prové aquesta expressió?" És una pregunta que podreu respondre si visualitzeu el vídeo sobre la botifarra. Us hi animeu?

Així, doncs, el Monopoly, el dòmino, el parxís, la botifarra i els escacs han estat els jocs de taula que el programa 'I tu, jugues en català?' ha emès a través del nou canal Youtube, com una manera popular i familiar d'inaugurar aquesta xarxa.

Vols compartir aquesta notícia?