Ja tenim guanyador de la IV edició del Concurs de Microrelats

CNL de Tarragona

Sensibilització

El guanyador ha estat Ramón Ferreres, usuari de Twitter, amb un microrelat relacionat amb l'aprenentatge de llengües

Designed by Racool_studio / Freepik

Diumenge va acabar el termini per a la presentació de treballs per al Concurs de microrelats d'amor i desamor "T'estimo... No t'estimo". El jurat, integrat per l'escriptor Òscar Palazón i tècnics del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, han donat el premi d'un val de 100 euros per a la compra de llibres a Ramón Ferrerres, pel microrelat presentat a Twitter "Esperant l'endemà", amb l’usuari @rfc14.  

El jurat ha valorat molt positivament la qualitat dels relats, que s’han presentat a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram amb l'etiqueta #microrelatcnlt2020. Aquest concurs se celebrava cada any per Sant Jordi, però a causa de la situació sanitària es va traslladar a l'estiu. Els objectius del concurs són el de fomentar la creació literparia en català i la presència del català a la xarxa.

Aquest és microrelat guanyador:

ESPERANT L'ENDEMÀ

Cada cop que la veig abans d'entrar a classe, penso a dir-li quelcom en la seva llengua, però no puc. Ella entra a l'aula dels alumnes avançats; jo em dirigeixo a la meva, capcot però esperançat: avui començarem a estudiar les salutacions!

Vols compartir aquesta notícia?