El Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners es trasllada a una nova seu

CNL de Girona

CPNL

La nova adreça del Servei de Català és al carrer de Sant Sebastià, 91 – 17430 Santa Coloma de Farners.

El Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners es trasllada a una nova seu. A partir d'aquest mes de juny de 2020 oferirà els seus serveis des de les dependències del Centre Municipal d'Educació de la capital selvatana, ubicat al carrer de Sant Sebastià, 91. Aquest edifici, un antic hospital convertit des de fa molts anys en escola d'adults, acull les aules on s'imparteixen els cursos que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Servei es va posar en funcionament l’any 1992, i al llarg de 28 anys ha ocupat un despatx de la seu del Consell Comarcal de la Selva. La nova ubicació permetrà estrènyer encara més la coordinació amb els altres organismes que treballen en l’àmbit de la formació d’adults i continuar donant servei als ciutadans de Santa Coloma de Farners i de la resta de la comarca que volen aprendre català o que necessiten informació o assessorament amb relació a la llengua catalana.

Tot i el canvi d’adreça, el Servei manté el mateix número de telèfon de contacte i la mateixa adreça electrònica: 872973890 – selva@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?