Salutació del CNL L’Heura durant el confinament

CNL L'Heura

Difusió

Desitgem retrobar-nos amb tots vosaltres ben aviat!

La pandèmia per COVID19 ens ha canviat la vida aquests darrers mesos. El confinament sobtat ens va agafar desprevinguts i les persones i les organitzacions hem intentat adaptar-se de la millor manera possible a una situació incerta i, per a moltes persones, dolorosa. Esperem que us trobeu bé i que, poc a poc, la vostra vida, la de tots nosaltres, torni a la normalitat que tant desitgem.

El CNL L'Heura ha estat físicament tancat però s'ha mantingut actiu. No de la mateixa manera de sempre, és clar. L'activitat del CNL fins el moment de confinament era 90 % presencial i el contacte presencial amb les persones, amb alumnat i usuaris, sempre ha estat proper i important per a nosaltres.

El Servei d'Assessorament Lingüístic en línia s'ha mantingut actiu, al servei de les organitzacions de la ciutat. El Voluntariat per la Llengua virtual ha fet un important sal endavant i s'ha format més de 50 parelles durant aquest període. Han funcionat 8 cursos en línia de nivell Bàsic 3, Elemental 1, Intermedi, Suficiència i C2. Tot l'equip de persones del CNL L'Heura hem estat actives, repensant i adaptant la nostra oferta de serveis per fomentar l'ús i el coneixement del català la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, com hem fet i com continuarem fent.

Desitgem retrobar-nos amb tots vosaltres ben aviat. Us hi esperem amb tota la força i les il·lusions renovades!

Vols compartir aquesta notícia?