El Taller de teatre en català de Roses s’ha fet, durant el confinament, de manera virtual

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua > Activitats

A partir de la proposta de dues voluntàries, el divendres 6 de març es va iniciar el Taller de teatre en català per a persones que aprenen català a Roses i que són aprenentes en les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. Aquesta primera sessió va ser l'única trobada presencial que es va fer. Des del 13 de març, el Taller es va convertir en virtual.

Com que el dijous 12 de març, el Consorci per a la Normalització Lingüística va suspendre totes les activitats presencials (tant les classes com el Voluntariat per la llengua i els projectes lligats al programa), a causa de la pandèmia de la Covid-19, les persones responsables del Taller van decidir que continuarien l'activitat de manera virtual, a la qual cosa es van avenir tots els aprenents.

I així ha estat. Des d'aleshores, han fet un parell de trobades virtuals a la setmana, cadascú des de casa seva i des de l'ordinador, i han anat preparant l'obra Joan Silencis, de Miquel Martí i Pol, una tendra reflexió sobre el sorollós món que ens envolta, sobre com és de difícil anar contracorrent i sobre com hi ha persones amb prou valor per fer-ho.

A mida que han anat tenint les escenes enllestides, les han gravades i, en aquests moments, estan gairebé a punt de finalitzar la gravació de tota l'obra. Quan en tinguem l'edició acabada, la difondrem pels nostres canals habituals.

TNL responsable OC

Vols compartir aquesta notícia?